WORDT DEZE NIEUWBOUWLOCATIE
STRAKS JOUW POSTADRES?!

Fijne stad

Een Wereld van Historie en Moderne Charme

Leidschendam is een goed voorbeeld hoe historische bebouwing en nieuwbouw elkaar kunnen versterken. Als het nog niet kunt, ervaar je snel genoeg hoe plezierig de sfeer hier is. Wie overweegt een nieuwbouwwoning in het Oude Postkantoor te kopen, woont straks op een toplocatie. De Damlaan is super centraal gelegen in het veelzijdige Leidschendam. Het Damplein en de historische Venestraat vormen het oude hart van Leidschendam. Winkels, horeca, dienstverlening, recreatie en cultuur zijn rijk voorhanden. Een woonlocatie waar je nimmer weer weg wilt!

Veel te kiezen

LEIDSCHENDAM biedt alles

In Leidschendam heb je alles op het gebied van voorzieningen. Winkelen kan in de directe omgeving en je kunt uren shoppen in de Mall of the Netherlands. Waar je binnen en kwartiertje fietsen bent. Heb je zin om buiten de deur te gaan eten? Dan heb je veel te kiezen. Denk aan het sfeervolle restaurant in de historische Venenstraat of bij de sluisjes. Ook de Dam Apotheek en Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Leidschendam zijn op loopafstand. Ook de (naschoolse) kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs is in de buurt voorhanden. Op het gebied van sport en ontspanning is er ook van alles te doen hier. Je fietst vanaf het Oude Postkantoor in circa tien minuten naar Leidschendammerhout en Sportpark de Star. Lekker een dagje buiten vertoeven bij, op of in het water? Dan is Vlietlanden echt een heel leuke plek om te zijn.

Eenvoudig er op uit

Lopend, met de fiets, scooter, trein, motor of auto

Kijk hoe mooi het hier is. Stads en gemoedelijk; groen en water. Sfeervolle openbare gebieden waar mens en natuur zich heerlijk in thuis voelt. Van het Oude Postkantoor ben je via de uitvalswegen vlot in Den Haag, Scheveningen, Leiden en Zoetermeer. Werk je op Schiphol of reis je regelmatig met het vliegtuig dan is dit ook een ideale woonlocatie. Met de auto of trein ben je er zo. Op station Leidschendam-Voorburg stoppen maar liefst drie lijnen van de Randstad Rail. Die sluit aan op tram 19, waarmee je onder meer naar Delft reist.

Omgeving

Leidschendam