WORDT DEZE NIEUWBOUWLOCATIE
STRAKS JOUW POSTADRES?!

Nieuw woningaanbod

op een fantastische plek

Een nieuwbouwproject waar alles klopt. Moderne, compacte 2-kamer appartementen, studio’s, ruime (top) appartementen en praktische atelierwoningen. Veel variatie in woningtypes, zodat iedereen die op deze toplocatie wil wonen hier een thuis kan vinden.

Het project het Oude Postkantoor aan de Damlaan wordt in 2 fasen gerealiseerd. Fase 1 is een aanbod van Studio’s, Appartementen, Top-appartementen en Woon/werk woningen. De vier Stadswoningen en de starters-appartementen worden in fase 2 gerealiseerd.

Donderdag 4 jullie start om 17.00 uur de Presale. Vanaf dat moment kun je online je favoriete woning(en) reserveren. De start verkoop van het woningaanbod in Fase 2 staat gepland voor eind 2025.

Studio's

startersappartementen

Appartementen

Top appartementen

woon/werkwoningen

Grote diversiteit

WAT PAST BIJ JOUW LIFESTYLE?

In project het Oude Postkantoor in Leidschendam is er veel te kiezen. Of je nu alleen of samen gaat wonen, je eerste woning gaat kopen of doorstroomt vanuit een andere woning. Met het aanbod van vijf heel verschillende woningtypen kun je wonen zoals jij dat wilt.

Het woningaanbod is met veel aandacht en met moderne woonwensen voor ogen ontwikkeld. Compacte, praktisch ingedeelde appartementen, grotere appartementen met ruimte voor een gezellig kookeiland in de ruime living en ook woningen waar je werk en privé kunt combineren.

Per type woning is er een plattegrond ingetekend om je nu alvast een idee te geven van de mogelijkheden. Stel je eens voor, dat je hier straks woont en in deze nieuwe omgeving jouw eigen woonwereld creëert…

TURN-KEY STUDIO'S EN
2-KAMER APPARTEMENTEN

circa 40 m2

Zoek je een compacte, knusse woning met een slaapkamer dan zijn deze Studio’s vast en zeker iets voor jou! Nagenoeg allemaal even groot en ingedeeld met een living van circa 24 m², een badkamer en een slaapkamer van circa 10 m². Voorzien van een vloerverwarmingssysteem dat ook enkele graden kan koelen. De sfeerplattegrond geeft de circa-maten per verblijfsruimte aan en geeft je een idee van een mogelijke indeling. Zie je jezelf hier al zitten?!

 

BOUWNUMMER 6 T/M 12, 20 EN 56

 

VERKOOP INDICATIEPRIJS VANAF € 265.000 V.O.N.

Appartementen

vanaf circa 60 tot 90 m2

Zoek je een ruimer appartement dan kun je een keuze maken uit het aanbod ingedeeld met 2 slaapkamers. Het woonoppervlakte is uiteenlopend; vanaf circa 60 tot 90 m². De sfeerplattegrond geeft je een idee van een mogelijke indeling. Je woont hier in een eigentijds appartement, uiteraard gasloos en voorzien van vloerverwarming. Lekker licht, goed geïsoleerd en alles nieuw.

Bouwnummer 13 t/m 19, 21 t/m 27 

Verkoop indicatieprijs vanaf € 425.000 v.o.n.

Topappartementen

vanaf circa 100 tot 130 m2

Van dit woningtype zijn er slechts drie. Gelegen op de derde of vierde etage in het Oude Postkantoor. Royale Top-appartementen met een woonoppervlakte tot circa 130 m², met veel natuurlijk lichtinval. De living met openkeuken opstelling is royaal. Hier zal je droomkeuken helemaal tot zijn recht komen. Ook de twee slaapkamers zijn ruim. Bij het Top-appartement op deze sfeerplattegrond grenst het terras aan de living en aan de grootste slaapkamer. Een heerlijke plek met een schitterend uitzicht over de gezellige omgeving. 

Bouwnummer 28, 29 en 30

Verkoop indicatie prijs vanaf € 625.000 v.o.n.

Woon/werkwoningen

ca. 85 - 110 m2

Wonen én werken onder één dak? Ook dat kan in het Oude Postkantoor!
In deze Woon/werk woningen heb je op één locatie zowel een bedrijfsruimte als een woonruimte.

Je hebt de keuze tussen vijf bouwnummers. Op de sfeerplattegrond krijg je een idee van de indeling. De bedrijfsruimtes, gelegen op de begane grond, is circa 33 m² groot en heeft aangrenzend een berging. De werkruimte is direct toegankelijk vanuit de woning. In deze werkunit is het mogelijk om jouw eigen praktijk, atelier of kantoor te vestigen. De gelijkvloerse woonruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een speelse indeling met een living, twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Aan de achterzijde is het terras.

Bouwnummer 1 t/m 5

Verkoop indicatie prijs vanaf € 425.000,- v.o.n.